Kan du ikke lese denne epost,klikk her
Utstillerinformasjon nr. 1

Annonser i messemagasinet til Dogs4All

I samarbeid med Hund&Fritid vil vi i år også lage et messemagasin for Dogs4All. Hund&Fritid vil være ansvarlig for redaksjonelt innhold og salg av annonser. Mer info om priser og formater »

Advarsel mot kataloghaier
Les mer »

Publiser logoen til Dogs4All med link på deres nettside
– den med flest klikk får redusert standleie neste år!
Vi oppfordrer dere til å laste ned logoen til Dogs4All og publisere den på deres nettside med link til Dogs4All sin nettside, www.messe.no/dogs4all Utstilleren med flest klikk får redusert neste års standleie på European Dog Show 4. – 6. september 2015 med 10.000 kr. Fjorårets vinner ble BT DogSport AS. Last ned logo »  

Nyhet: 3 dagers messe
Dogs4All er utvidet til 3 dager i år - dette fordi det arrangeres både Norsk og Nordisk Vinnerutstilling NKK. Datoen for årets arrangement er 14. - 16. november. Åpningstidene vil være som før 07.30 – 18.00 alle tre dager.

 

God sommer!
I juni arrangerer vi en konkurranse på Facebook og Instagram hvor premien er levert av Hund-1. Ønsker dere å levere en premie som kan brukes til en konkurranse, kontakt Linda (ll@messe.no). Dogs4All har over 17550 følgere på Facebook og 440 dedikerte følgere på Instagram. Vi informerer om hvem premien er levert av og lenker til deres nettside.

Vi ønsker dere en god sommer. Er det noe, kontakt oss.