FORSIDE     LINKER     DOWNLOADS                      
        RASER   VALPER   HUNDEDATABASE   OMPLASSERING   BLI MEDLEM   LOGG INN    
 
 
AVLSRÅDET INFORMERER Share

Send Epost til  vedrørende denne artikkel ( 2013-06-09) - Oppdatert: 2013-06-09 kl:23:10:05

VIKTIG OPPFORDRING FRA AVLSRÅDET.

 

Norsk Lapphund Klubbs avlsråd vil igjen oppfordre alle nye og gamle hundeeiere om å omregistrere valper/hunder som er kjøpt i utlandet, til norsk. Det eneste du behøver gjøre er å sende inn original stamtavle (som returneres) + kopi av kjøpeavtale til:    Norsk Kennel Klubb. Postboks 163 Bryn. 0611 Oslo.  (les mere om dette på http://www.nkk.no )

Selv om hunden kun skal fungere som familiehund, er det en stor fordel å få den omregistrert til norsk, ikke minst med tanke på helsestatus, hd. rtg, øyelysing,  m.m.

Raseklubben (NLK) behøver også statistikk over antall hunder på alle tre rasene. Vi anbefaler alle til å søke medlemskap i Norsk Lapphund klubb. Her får man i tillegg til 4 medlemsblad, også medlemskap i Norsk Kennel Klubb med bl.a 10 nr årlig av medlemsbladet ”Hundesport”.

I NLKs eget medlemsblad kan dere presentere bilder og historier om valpen/hunden deres, og lese om andres opplevelser med samme rase…. Her kan du hente nyttig info og bli med i et trivelig fellesskap som gir deg mange nye venner med felles interesser.

Om du senere skulle ønske å avle på hunden din, får du all hjelp og støtte du ønsker fra klubbens avlsråd.  Vi behøver stadig friske og rasetypiske hunder i avl, og godkjente valpekull kan annonseres på klubbens hjemmeside. Ta gjerne kontakt med avlsrådet for din rase, om du har spørsmål ang avl etc.
 
                         
 
TOP 3
Husk siste dag for påmelding Kongsberg 28.02 2017

Utstilling Dato 25.03 2017

DRAMMENSUTSTILLING 2017

Velkommen til utstilling for Lapphundrasene Lørdag 10 Juni

På Kjøsterud skole, Åssiden

Vi har STOR CERT i år

UOFFISIELLG GJETERANLEGGSPRØVE PÅ REIN

NB på grunn av forfall har vi ledig plass søndag 5.3.2017 Mail; Ragnhild.birkeland@gmail.com